Jeg tok en sjekk her inne, på VGB. Tok opp hvert eneste innlegg på forsiden, fra lørdag, 12. mars klokka 1:46 til lørdag, 12. mars klokka 22:41. 40 innlegg sånn omtrent. Altså i går, for en halvtime siden.

Jeg leste ikke innleggene. Jeg bare sjekket antall kommentarer.

Det var ni i alt, for jeg regnet ikke med en rekke på 25 en-linjers kommentarer på ett og samme innlegg fra en og samme person. Vanvittig råspamming som hadde fått meg til å tenne på alle plugger og deleteknapper.

Det skjer sannelig ikke mye her. Og så på en lørdag, da hardcore bloggere ellers slår ut med håret og kaster seg over tastaturene. Triste saker og det er ikke bloggerne sin feil. Det er de som “styrer med” dette stedet. De proriterer ikke VGB lenger har de sagt og holdningen ser ut til å smitte over på klientsiden.

Mulig er det maaange registrerte her, og så er jo VGB litt som å være på TV… man er jo i VG må vite. Important. Man taler til massene. Og taust som i graven er det.

Folk her skriver om altslags, flott !! Men hvem er interessert nok til å legge igjen en kommentar, et engasjement. ? Veldig få. Jeg talte noe sånn som 4-5 forskjellig bloggere som hadde levert de tilsammen 9 kommentarene.

På en annen portal, den jeg fortalte om for litt siden her inne, var det i overkant av 300 kommentarer i dag. Mesteparten etter kl 17.00.

Årsaken er at portalen er laget for å kunne blogge, på hugget. Oversikten over hva som skjer, hvem som snakker med hvem, på hvilket innlegg er total. Jeg har gjort noen tilføyninger til Wordpress sin kode. Ikke tuklet med coren, bare laget en add-on. Akkurat slik jeg alltid, mens jeg har blogget her, har ment at det burde være.

Er du på IPublish sier du, og leser torobloggen eller hva det nå var ? Ikke det. Blogspot ? DittDatt.no. Samma ulla hele bunten når det kommer til brukervennlighet og samtidighet. Bånn i bøtta.

Stedet med de 300 kommentarene i dag (i går var det ca 200) heter:

bloghog_label

De har jo sagt at de skal legge ned her, så de kan de ikke protestere på at noen tilbyr en utvei, – som er verd å vandre…

PS: glemte det, på bloghog var det 18 innlegg i dag.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende