Etter å ha lest DE sin kanonade om blog awards og rosa piss ble jeg så eitrande førbanna (oppfriskende egentlig) at jeg måtte begå noe selv også i sakens anledning, av mentahygiensike årsaker selvfølgelig.

Det siste jeg leste om i den forbindelse var kåringen som ble gjort av “Vixen”, et moteblad for det unge, fremadskrevende kvinnekjønn eller ditto gayvarianter. Hva skal de det for egentlig, og hvorfor heter det bare “blogging” i de kretser ?
Jeg strevde litt med å sette fingeren på problemet, – finne en beskrivende parallell her men det ordnet seg etterhvert;
Uten sammenligning forøvrig, men blir ikke dette som om “Krigsropet” skulle gjøre en smakstest av himkok, bli bøffa og så kåre Grans Pærebrus som vinner ?

Blogging ser ut til å bare være “blogging” i det kåringskåte segmentet av media, men det er feil. Blogging er skrevne ord, hverken mer eller mindre. De bare publiseres på nettet først istedet for mellom permer eller i avisen. Inntil dette demrer for folk flest kan disse vaginaekspulsive publikasjonene fortsette å behandle akkurat de ordene som om det var en eneste stor graut. Det er de ikke,

Jeg er fristet til å omdøpe det “Vixen” og andre kårer som “blogging” og har etter ett dykk i “Urban Dictionary” kommet opp med en god kandidat:


bobbin

Being a piece of shit and not moving with a bag of cheetos in one hand and a hot McChicken in the other hand.


 

ipoopedDet disse skriver er selvfølgelig blob og ikke blog. Igjen tar jeg sats på springbrettet, gjør en lekende lett salto og stuper ned i “Urban Dictionary”:


blob

A menstruating lady’s period

Stay out of her way – she’s on the blob.


*plop*

Nå skal jeg ikke sette meg på min høye hest og tro jeg er noe. Langtifra, jeg er en ivrig, urban fotgjenger med lett hesteskrekk så jeg vedgår uten omsvøp at det du, ærede leser nettopp har stavet deg gjennom er den reneste ….


blogorrhea

To write a blog entry just for the sake of posting an entry, not because you have done anything interesting today.

I couldn’t really think of anthing good to blog about, so my last post was real blogorrhea. . 
Foto: Urban Dictionary

Tips oss hvis dette innlegget er upassende